Diensten

In Villadom Spain Real Estate bieden wij onze klanten een breed scala aan professionele diensten, die uw ervaring legaal, aangenaam en zonder verrassingen zullen maken.

JURIDISCH ADVIES

Wij helpen u met de juridische aspecten van het proces van kopen en verkopen van uw huis in Spanje, zoals: verwerking van N.I.E, openen van bankrekeningen, controleren van de status van het onroerend goed voor de gemeenteraad, kadaster, kadaster en toeleveringsbedrijven. We bereiden ook het contract voor particuliere koop en verkoop voor en voeren het beheer en de bijstand in notaris uit voor het ondertekenen van een openbare akte.

FINANCIEEL ADVIES

Onze vastgoeddiensten omvatten ook advies bij het verkrijgen van financiering voor de aankoop van uw nieuwe woning. Om uw aankoop te vergemakkelijken, werken wij samen met tal van banken in onze stad Jávea en in de omliggende gebieden, zoals Bankinter, Banco Sabadell, Banco Mare Nostrum, BBVA, Banco Santander of La Caixa. Afhankelijk van uw financiële behoeften, zoeken en bieden wij de meest voordelige hypotheekoplossingen voor de verwerving van uw woning.

AFTER SALES

Bij Villadom Spain Real Estate weten we dat service na de verkoop nog belangrijker is dan de verkoop zelf. Ons menselijke team zal u helpen en helpen bij alles wat u nodig heeft. Wij bieden integrale diensten van hervormingen, constructie en decoratie; Toezicht en onderhoud van eigendommen: tuinen, zwembaden, schoonmaak; Wij beheren het inhuren van diensten zoals: water, elektriciteit, telefonie, verzekeringen, gas, etc. voor je huis; Controle van wijzigingen, wijzigingen en betalingen in de verschillende administraties, zowel openbaar als privé: kadaster, gemeentehuis, eigenaars van gemeenschappen, betaling van meerwaarden, enz. en verwerking van documenten: verblijf, werkvergunning, inkomsten- en vermogensverklaring, enz.

Vul het onderstaande formulier in en ontvang berichten over interessante woningen.

Selecteer locatie
Type Woning
Selecteer Ligging
Maximale prijs
Slaapkamers
Badkamers
Verzenden
Bezig met versturen...
Gestionar consentimiento