API-garanties voor verkopers

De verkoop van een woning in Spanje is een proces waarbij fouten kunnen worden gemaakt als u geen advies heeft van een professional. Villadom Immo Javea is een makelaarskantoor geregistreerd bij het Officiële vereniging van makelaars in onroerend goed met het nummer API 1038 en dit garandeert dat:

1.- We hebben een officiële kwalificatie en een specifieke opleiding in de vastgoedsector.
Dit toont aan dat we perfect de markt kennen om uw woning te taxeren, evenals de verkooptechnieken om uw woning efficiënt te verkopen. Bovendien worden we gereguleerd door het API College van de provincie Alicante, dat ervoor zorgt dat we handelen in overeenstemming met de professionele ethische code.

2.- Wij voeren het gehele traject uit met de grootst mogelijke professionaliteit.
De verkoop van een woning vereist een groot aantal documenten die wij als API monitoren en u bezorgen. Daarnaast bemiddelen wij tot het einde van het traject tussen verkoper en koper, zodat beide partijen er baat bij hebben en tevreden zijn. Ons belangrijkste doel hierbij is om het verkoopproces voor u te vereenvoudigen. In de verkopersgids leggen we meer in detail uit welke aspecten relevant zijn om als verkoper rekening mee te houden.

3.- Als collegiaal bureau doen wij al het makelaarswerk.
We adverteren en brengen uw eigendom op de markt, we zoeken mogelijke nationale en internationale kopers, we beheren bezoeken aan diegenen die het willen kopen en we beoordelen en bereiden alle benodigde documenten voor het succesvolle einde van de operatie voor.

Wij zorgen voor alles, van begin tot eind.

Als u overweegt uw woning te verkopen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zullen u graag ontmoeten en helpen.

Vul het onderstaande formulier in en ontvang berichten over interessante woningen.

Selecteer locatie
Type Woning
Selecteer Ligging
Maximale prijs
Slaapkamers
Badkamers
Verzenden
Bezig met versturen...
Gestionar consentimiento