API-garanties voor kopers

Bij Villadom Immo Javea zijn we ons ervan bewust dat het kopen van een woning een zeer belangrijke beslissing is in ons leven. Daarom is het essentieel om de steun en het advies van een vertrouwde makelaar te hebben. Wij zijn een bureau geregistreerd bij het Officiële vereniging van makelaars in onroerend goed met het nummer API 1038 en dit garandeert dat:

1.- Wij zoeken de woning die het beste bij u past.
We zoeken uitputtend naar de eigendommen die het beste passen bij uw voorkeuren in onze eigen portefeuille en in dat van ons netwerk van medewerkers. Daarnaast adviseren wij u altijd te goeder trouw. Mocht u de juiste woning niet kunnen vinden, dan houden wij u op de hoogte van alle nieuwe woningen die op de markt komen en mogelijk interessant voor u zijn.

2.- Wij zijn de tussenpersoon tussen de partijen.
We bemiddelen altijd en zoeken het voordeel voor zowel de koper als de verkoper, waarbij we de behoeften tussen beide partijen in evenwicht houden. Ons doel op deze manier is om het aankoopproces voor u te vereenvoudigen. In de kopersgids beschrijven we de meest relevante aspecten waarmee u als koper rekening moet houden.

3.- We zorgen ervoor dat de transactie van het onroerend goed voldoet aan alle wettelijke vereisten.
We bieden uitgebreide diensten aan onze klanten. We controleren altijd of alles met betrekking tot het onroerend goed in orde is en dat het in optimale staat verkeert om te worden overgedragen. We worden gereguleerd door het API College van de provincie Alicante, dat ervoor zorgt dat we handelen in overeenstemming met de professionele ethische code.

Als u op zoek bent naar een woning te koop, neem dan contact met ons op. We ontmoeten je graag en helpen je graag verder.

Vul het onderstaande formulier in en ontvang berichten over interessante woningen.

Selecteer locatie
Type Woning
Selecteer Ligging
Maximale prijs
Slaapkamers
Badkamers
Verzenden
Bezig met versturen...
Gestionar consentimiento