Immobilien-Blog

V1297 - Villa met dubbel perceel te koop in Jávea

Villa met 2 slaapkamers en 2 badkamers gelegen in een rustige omgeving dicht bij alle voorzieningen. Mooie glazen naya met uitzicht op de Montgó en de ingang van het perceel door twee straten. Ga je het missen?

Lees verder

Villa met zeezicht te koop in Calpe

Onze referentie V1291 is een villa met uitzicht op de zee en de Peñón de Ifach, ideaal voor vakanties of om het hele jaar door te wonen. Het is verdeeld in 4 slaapkamers, 2 badkamers, verschillende terrassen en een groot zwembad. Het ligt zeer dicht bij de Les Basetes Yacht Club en op een paar kilometer van Moraira. https://www.villadomjavea.nl/eigenschap/fantastische-villa-met-uitzicht-op-zee-in-pinamar-ca...

Lees verder

Op zoek naar een villa in de buurt van het strand in Jávea?

Zoek niet verder! Je hebt het gevonden! Het is onze villa met referentie V1264, gelegen in de urbanisatie Pinosol met 3 slaapkamers en 3 badkamers, zwembad en met vlak perceel. Bel ons om te bezoeken!    

Lees verder

Villa met prachtig zeezicht te koop in Javea

Exclusief bij ons, uw officiële makelaar in Javea, Villadom Immo. Onze referentie V981 is een spectaculaire villa met fantastisch uitzicht over de Middellandse Zee. Mis geen detail van deze luxe villa tijdens onze 3D-tour!

Lees verder
Gestionar consentimiento