Ontwikkelingen in Javea

TOSALET

De urbanisatie El Tosalet de Jávea ligt zeer dicht bij het strand van Arenal en alle voorzieningen. Het werd in het decennium van de jaren 60 ingewijd door de minister van informatie en toerisme Fraga Iribarne, een evenement dat grote sociale impact had in heel Spanje.

Het Tosalet de Javea is een van de meest prestigieuze en gewilde urbanisaties van Jávea vanwege de architectuur, de diensten en de nabijheid van het Arenal-strand. Momenteel wonen mensen van veel nationaliteiten in deze urbanisatie. De huizen zijn gebouwd in mediterrane stijl en worden gekenmerkt door de uitgebreide naya's, bogen of details van Tosca, natuursteen van Jávea, houten balken en terracotta vloeren. Deze mediterrane stijl kan perfect worden gecombineerd met modernere stijlen die de villa's een heel bijzonder karakter geven.

De Tosalet heeft beveiligingscamera's en bewakingsservice. De woonstraten hebben verlichting en hebben ook een administratie om te helpen bij alles wat de buren van de urbanisatie nodig hebben.

Het bestaat uit vier verschillende fasen, fase I van Tosalet is het onderste gedeelte dat het dichtst bij het strand ligt en waar de eigenaarsbesturing zich bevindt. Fase II en IV in het middengedeelte en Fase III in het bovenste gedeelte.

Bekijk onze selectie van objecten in El Tosalet en omgeving hier.


LLUCA

Het ligt zeer dicht bij de Jávea Golf Club en is een van de meest prestigieuze urbanisaties in Jávea. De belangrijkste kenmerken zijn de rust, het open uitzicht en de locatie zeer dicht bij alle voorzieningen. De meeste huizen in de urbanisatie La Lluca in Javea behouden de traditionele stijl van ons gebied als de bogen van Tosca die typerend zijn voor onze bevolking. Het heeft prachtige volgroeide tuinen en een open en panoramisch uitzicht op de Montgó, een van de emblemen van Jávea. De urbanisatie heeft een hoofdingang en beveiligingscamera's.

Bezoek hier onze selectie van accommodaties in de buurt van de Golf Club en in Lluca.


BALCÓN AL MAR

De urbanisatie Balcón al Mar ligt in het gebied Cabo de La Nao in Jávea en de straten hebben een unieke ligging. De meeste huizen zijn gebouwd door een belangrijke promotor van het gebied en daarom lijkt de bouwstijl van de huizen sterk op elkaar. Momenteel worden huizen met een meer moderne stijl gebouwd.

Deze woonwijk bestaat uit een uitgebreide infrastructuur met restaurants, een supermarkt, prachtige baaien zoals Ambolo, Portichol, etc. Tijdens de bouw voornamelijk bewoond door eigenaren van de Duitse nationaliteit, tegenwoordig is er een geweldige mix van nationaliteiten. Het strand van Arenal ligt op slechts een paar minuten rijden met de auto.

In de sectie "Koop een huis" vindt u vele villa's in de Balcón al Mar-urbanisatie om het huis van uw dromen te kiezen. We hebben een grote verscheidenheid aan villa's van alle kenmerken en prijzen. Van huizen met twee slaapkamers tot prachtige luxe villa's aan de kust met een fascinerend uitzicht op de Middellandse Zee. Deze urbanisatie is een van de rustigste woonwijken en perfect om het hele jaar door te wonen op vakantie.

Wij zullen u graag helpen bij uw zoektocht naar uw nieuwe huis in het Cabo de la Nao-gebied en de urbanisatie Balcón al Mar hier.


LA CORONA

Zeer dicht bij het havengebied gelegen - Duanes de la Mar de Jávea. Het heeft een goede infrastructuur en faciliteiten. De meeste villa's zijn luxueus met een prachtig uitzicht op de baai van Jávea en Cabo la Nao. Er zijn nog enkele percelen te koop om te bouwen waarvan u de functies hier kunt zien.

De huizen zijn uitzonderlijk, vele met architecturale projecten met stijl van villa's met gemarkeerde mediterrane stijl tot moderne villa's met grote ramen die een panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee en de hele baai van Jávea, Costa Blanca, bieden.

Als u meer informatie wilt ontvangen omdat u overweegt uw woning te verkopen of op zoek bent naar een huis in dit gebied, kunt u contact met ons opnemen, Villadom Jávea.

MONTGO

De urbanisaties in de regio Montgo liggen in de buurt van de stad Jávea en zijn erg rustig. We hebben een ruime keuze aan villa's en kavels in dit gebied waarvan u de informatie hier kunt raadplegen. Het is een ideaal gebied om het hele jaar door te wonen vanwege de nabijheid van alle voorzieningen en de natuurlijke omgeving.

ARENAL

Gebied gelegen naast het belangrijkste zandstrand van Jávea, El Arenal. Zeer levendig gebied met veel diensten zoals restaurants van autochtone en internationale gerechten en de Tennis Club. In dit gebied vinden we prachtige residentiële appartementen en bungalows met gemeenschappelijk zwembad en tuinen op loopafstand van de zee. U kunt ons aanbod van appartementen, bungalows en kavels hier bekijken. Het Canal de La Fontana is een andere attractie van dit gebied en heeft Marina Nou Fontana, een unieke nautische faciliteit met bijna 500 ligplaatsen die zijn ontworpen voor boten met een lengte van 5 tot 8,25 meter. Het heeft ook een nautische school en de mogelijkheid om je favoriete watersporten te beoefenen.

Interesse in het kopen van een woning? Bezoek Een huis kopen

Ben je van plan je eigendom te verkopen? Bezoek Mijn huis verkopen

Vul het onderstaande formulier in en ontvang berichten over interessante woningen.

Selecteer locatie
Type Woning
Selecteer Ligging
Maximale prijs
Slaapkamers
Badkamers
Verzenden
Bezig met versturen...
Gestionar consentimiento