Vervoer

De Costa Blanca heeft een geavanceerd communicatienetwerk dat het overal ter wereld toegankelijk maakt.

Jávea heeft een breed scala aan communicatie mogelijkheden, omdat hun situatie te profiteren van een uitgebreid netwerk van snelwegen die de stad verbindt met andere naburige steden en de provinciale hoofdsteden, Alicante en Valencia, ongeveer 100 kilometers verderop.

Om te komen met de bus, ALSA biedt busverbinding naar Alicante, Valencia en Madrid, evenals andere gemeenten langs de route. Vanaf de naburige stad Denia, op slechts 8 km. ALSA verbindt ook naar andere steden zoals Barcelona, ​​Murcia, Granada, Almeria, Malaga, Algeciras, Sevilla, Cordoba, Albacete, Tarragona, Valladolid, Leon, Oviedo en Gijón.

                                  train valencia

Een andere mogelijkheid om in Jávea te komen, is de trein. Vanaf de naburige stad Gata de Gorgos kunnen we de tramverbindingen Denia naar Alicante. Op ongeveer 45 km. het noorden in Gandia, hebben we een RENFE treinstation die ons in staat stelt om verbinding te maken in slechts een uur met Valencia. De EUROMED verbindt Alicante met Valencia en Barcelona, ​​een van de modernste en snelste spoorwegen. RENFE, vervoer per spoor is een andere optie om door de verschillende gemeenten (informatie en kaartjes kopen door te bellen naar 902 24 02 02 RENFE Line). En de komst van de hogesnelheidstrein (AVE) naar de steden Valencia en Alicante.

plane alicanteLuchthavens in de buurt Jávea Para aankomt met het vliegtuig, de dichtstbijzijnde luchthavens zijn Jávea L'Altet in Alicante Airport, gelegen op ongeveer 100 km afstand en de luchthaven Manises in Valencia, gelegen op ongeveer 113km. Vanaf de luchthaven van Alicante kunnen we de C6-lijn naar het centrum van Alicante nemen. Vanaf de luchthaven van Valencia verbinden we met het centrum van de stad met de metro. Eenmaal in het centrum van deze steden kan worden bereikt Xàbia met de hiervoor genoemde verbindingen boven de bus, trein of het voertuig worden met een complete wegennet (AP-7) en de N-332, het koppelen van de gemeenten van de Costa Blanca met de belangrijkste steden en gebieden van Spanje en Europa.

Verschepen in de Costa Blanca is zeer aanwezig in Alicante, de haven van Alicante is uitgegroeid tot een van de poorten based tourism belangrijkste mediterrane cruises van en naar Denia, bezoek de Balearen het hele jaar. Er is ook een bootverbinding tussen Jávea en Denia, die in het voorjaar en de zomer door privébedrijven wordt aangeboden. Bereik Jávea per boot. boat ibiza

Vul het onderstaande formulier in en ontvang berichten over interessante woningen.

Selecteer locatie
Type Woning
Selecteer Ligging
Maximale prijs
Slaapkamers
Badkamers
Verzenden
Bezig met versturen...
Gestionar consentimiento